Vegas Single Deck Blackjack

En Blackjack online-resurs för alla!

Vegas Single Deck Blackjack

7 mars, 2018 Blackjack 0

Vegas Single Deck BlackjackPrecis som namnet antyder, är Vegas Single Deck Blackjack spelas med bara en kortlek. Single Deck Blackjack gör beräkningarna enklare och mer fördelaktigt för spelarna. Det är ett populärt spel av skicklighet och chansen mellan spelaren och dealern. Dess syfte är för spelaren att uppnå en hand som uppgår till närmare 21 än dealern utan att överskrida 21.

Given kommer att kontrollera sin hand för en blackjack, som är ett ess och ett kort med ett värde på 10. Spelaren förlorar om dealern har en blackjack. Men om spelaren vinner med en blackjack får spelaren betalas vid oddsen 3:2 av den ursprungliga insatsen. Spelet erbjuder nybörjare i detta spel Auto-Play, som använder den inbyggda strategi diagrammet för att hjälpa oerfarna spelare att bestämma över sitt drag. Det är ett bra sätt att lära sig spelet och ett bra verktyg för experten att fortsätta finslipa sina färdigheter.

Vegas Single Deck Blackjack Specialregler

  • För delning regler kan alla händer delas endast en gång. Ess kan delas, men varje hand får bara ytterligare ett kort. Om ett extra kort som dras in på vad som kallas en delad ess är ett värde av 10, då den handen räknas som 21 istället för blackjack.
  • För fördubbling ner är det bara tillåtet för händer som värderas 9 till 11. Det finns inga dubbla efter en split.
  • Fördubbling ner kostar spelaren en tid då den första satsningen. Försäkring kan köpas en gång den första insatsen, det är ifall dealern visar ett ess.
  • Single Deck Blackjack kommer inte med något alternativ att kapitulera.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *